Vóór de zwangerschap - Preconceptie fase, 3 privé bijeenkomsten

Wil je zwanger worden? Bereid je dan alvast voor, zowel lichamelijk als geestelijk. Jijzelf en natuurlijk ook je partner. Soms gaat het makkelijk om zwanger te worden, ook dan heeft het zin om te zorgen dat je een goede leefstijl hebt. Hiermee bedoel ik, niet te veel stress, goed slapen, goed eten en genoeg beweging. Als het langer duurt om zwanger te worden dan je verwacht had, kan het ook zin hebben om, misschien naast een medisch traject, ook eens te kijken naar hoe je leeft en hoe je je voelt.
 

3 (privé) bijeenkomsten die bestaan uit, een kennismakingsgesprek, waarin we samen kijken naar jouw of jullie kinderwens. Wat kan je doen om (samen) je goed voor te bereiden op de conceptie en de periode die daarna komt.

Klinkt raar misschien om er op deze manier naar te kijken, maar inmiddels weten we o.a. door wetenschappelijk onderzoek, dat het zin heeft om je voor te bereiden op de conceptie en van te voren al je leven aan te passen.

We kijken naar de volgende thema's:
- stressmanagement
- slaapgedrag
- voeding
- bewegen

We bespreken deze belangrijke thema's en maken samen een plan, om je welzijn te verhogen. 

Je gaat met je plan aan de slag en kijkt of je het kunt integreren in je leven. Dit doen we bij de tweede bijeenkomst, we gaan er indien nodig nog meer maatwerk van maken en ook kijken of jullie allebei hetzelfde of een afwijkend plan moeten hebben.

Tijdens de derde bijeenkomst gaan we evalueren. We kijken wat je/jullie nog wilt/willen bespreken en wat ik nog voor je kan betekenen en ronden de bijeenkomsten af. Uiteraard kunnen er indien nodig meer bijeenkomsten gepland worden.

Voor wie:
De (privé) bijeenkomsten zijn bestemd voor aanstaande ouders, (alle) mensen die zwanger willen worden.


Waar en wanneer:
Medisch Centrum Vredenburch, Rijswijk. Op verschillende momenten van de week, ik werk op afspraak. Als je niet naar de praktijk kunt komen kan ik naar jou toe komen.
 
Kosten:
De 3 bijeenkomsten samen kosten € 175,00, inclusief uitgewerkt persoonlijk plan op papier. Na de eerste keer kijk je of het bevalt en of je verder wilt gaan. Beslis je na het eerste gesprek om te stoppen dan betaal je éénmalig € 50,00. Beslis je na ontvangst van het geschreven plan om te stoppen dan betaal je € 25,00 hiervoor. Een bijeenkomst duurt tussen 60 en 90 minuten. Verdere bijeenkomsten (na de eerste drie) € 50,00 per keer.


Betaling:

Per bank op bankrekeningnummer: NL69 KNAB 0256783950 t.n.v. Petra Lemans of contant.

Aanmelden/afspraak of info:
Wil je informatie of een afspraak maken stuur dan een email: petralemans@ziggo.nl of bel: 06-38824988