Zwangerschapsbegeleiding

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Graag help ik je om je goed voor te bereiden op misschien wel de meest bijzondere gebeurtenis in je leven, de geboorte van je kindje.

Bevallen is een natuurlijk proces, je lichaam weet wat het moet doen, maar het heeft zeker zin om je ook goed voor te bereiden.

Door de verloskundigenpraktijk wordt je natuurlijk goed begeleid, maar misschien is het ook fijn om nog wat extra begeleiding te krijgen.
Met veel plezier kan ik je helpen en adviseren om op een ontspannen manier je zwangerschap en bevalling te ervaren. Ook als er spanningen zijn rondom de bevalling ben je bij mij aan het goede adres. Ik geef groepscursussen en privélessen, maar geef ook individuele begeleiding.

bevalhoudingen


Waar
Privélessen en individuele begeleiding rondom de bevalling geef ik in Medisch Centrum Vredenburchweg, hetzelfde gebouw als de Verloskundigenpraktijk Rijswijk, van Vredenburchweg 71, 2282 SE Rijswijk. Ik werk in de Praktijk voor Haptonomie van Tilly Spoor, Tilly begeleidt ook zwangeren en heeft ook andere doelgroepen veel te bieden vanuit haar praktijk. Als je niet in de gelegenheid bent om naar één van mijn locaties te komen, dan kan ik naar jou toe komen. 

Wanneer
Voor privélessen kun je terecht in Medisch Centrum Vredenburchweg op maandagmiddag en maandagavond, woensdagmiddag en donderdagavond. Op andere dagen kun je afspreken op de Geestbrugweg 38 in Yogastudio Rijswijk. Ik werk alleen op afspraak.
 
Kijk voor alle tarieven hier.

Afspraak maken of informatie

Stuur een email naar petralemans@ziggo.nl of bel mij op 06-38824988.

Gespecialiseerd

Ik ben gespecialiseerd in begeleiding (coaching) rondom de bevalling. Als je bijvoorbeeld een zware bevalling hebt meegemaakt of een vroeggeboorte of een miskraam kan er veel spanning zijn rondom een volgende bevalling. Neem vooral contact op met mij, dan kijken we samen hoe deze nieuwe zwangerschap en bevalling op een ontspannen manier ervaren kan worden.

Beschuit met muisjes

Samenwerking
Ik werk onder andere samen met Verloskundigenpraktijk Rijswijk, Haptonomie Rijswijk en Priscilla Jansen Massage Begeleiding Coaching en wij verwijzen indien van toepassing graag naar elkaar door. 

Ervaring
Al meer dan 14 jaar geef ik les aan zwangeren en hun partners. Ik vind het heel bijzonder en leuk om een stukje met je mee te lopen tijdens je zwangerschap, bevalling en ook daarna als de baby geboren is.

Erkend
Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en heb erkende opleidingen gevolgd om zwangeren te mogen begeleiden.