Waar en wanneer

Groepslessen en privélessen in Oud Rijswijk

Medisch Centrum Vredenburchweg
In de prettige praktijkruimte, die gevestigd is in Medisch Centrum Vredenburchweg, van Vredenburchweg 71, 2282 SE Rijswijk kunt u terecht voor privélessen, coaching en massages. Ik werk in de Praktijk voor Haptonomie van Tilly Spoor op de 1e etage. Het gebouw ligt naast de Bonifatiuskerk.

Privélessen
Ik geef privélessen Yoga, Yoga voor Zwangeren, Postnatale Mama Yoga en Babymassage in de praktijk in Medisch Centrum Vredenburchweg.

Coaching in de praktijkruimte
Coaching/counselling vindt plaats in Medisch Centrum Vredenburchweg of indien gewenst in onze praktijkruimte op de Geestbrugweg 38.

Coaching in de buitenlucht
Coaching is zowel binnen als buiten mogelijk, ik ben gediplomeerd wandelcoach en weet hoe fijn het is om de natuur te betrekken in het oplossen van problemen. Coaching buiten doe ik o.a. in het Rijswijkse Bos, op Landgoed te Werve of op een andere locatie indien gewenst.


Massage
Zowel in de praktijkruimte op de Geestbrugweg als in de praktijk op de van Vredenburchweg is het mogelijk een afspraak te maken voor een zwangerschaps- of postnatale mama massage.


Wanneer locatie van Vredenburchweg
U kunt afspraken maken die plaatsvinden op de locatie van Vredenburchweg voor maandagmiddag en maandagavond, woensdagmiddag en donderdagavond. 

Medisch Centrum Vredenburchweg
1e Etage, Praktijk voor Haptonomie (lift aanwezig)
Van Vredenburchweg 71
2282 SE Rijswijk

Openbaar vervoer:
Halte van Vredenburchweg, Rijswijk:
Tram 17.

Parkeren:
Voor het gebouw gratis op het parkeerterrein.

Yogastudio Rijswijk, Geestbrugweg 38

voorkant gebouw studio


Ik ben oprichter en mede-eigenaar van deze yogastudio die al 23 jaar bestaat in Rijswijk, nu al 8 jaar op de Geestbrugweg, voorheen in de Schoolstraat.
We zijn gevestigd in de mooie wijk Leeuwendaal. U kunt hier terecht voor groepslessen yoga, zwangerschapsyoga, babymassage, coaching, massages en privélessen.

Groepslessen Yoga
Ik geef samen met mijn collega's wekelijkse yogalessen aan groepen in één van de rustige zalen. 
Op de website
www.yogastudiorijswijk.nl vind je het lesrooster en worden ook de lessen genoemd van de collega's waar ik mee samenwerk.

Voor de groepslessen zwangerschapsyoga en babymassage verwijs ik je naar de info op deze website.

Privélessen
Ik geef ook privélessen op deze locatie, o.a. Yoga, Yoga voor Zwangeren, Postnatale Mama Yoga en Babymassage.

Yogastudio Rijswijk
Geestbrugweg 38
2281 CL Rijswijk

Openbaar vervoer:
Halte Herenstraat, Rijswijk:
Tram 1 en 15 en bus 23.

Parkeren:
Overdag vrij parkeren in de hele wijk Leeuwendaal.
Tussen 18.00 en 24.00 uur is er betaald parkeren. Betalen kan via een parkeerautomaat (hoek Koninginnelaan) of een app op uw mobiele telefoon. U kunt bij de automaat alleen met uw pinpas betalen en niet met contant geld. 

Heb je vragen, bel mij gerust of stuur een email.