Online lessen voor zwangeren

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Ontspannen bevallen, hoe doe je dat? Yoga is een goede manier om je voor te bereiden op de bevalling en geboorte van je kind. De lessen die ik geef zijn leuk en zinvol. Je leert hoe je ontspannen blijft tijdens de zwangerschap en krijgt tools die je kunt gebruiken tijdens de bevalling en kraamtijd. Ik gebruik yoga, mindfulness-oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningsmethoden.
Ik heb 15 jaar ervaring en vind het heel bijzonder om je te mogen begeleiden. De lessen worden gegeven via Microsoft Teams.

Mogelijkheid 1: Online privéles zonder je partner
Je kunt met mij 1 op 1 afspreken voor een Onlineles wanneer het jou schikt. Veel dames volgen eerst een privéles of meerdere voor zichzelf, waarin ze bijvoorbeeld de ademhaling goed aanleren en boeken daarna een les samen met de partner. De privéles duurt ongeveer 75 minuten en kost € 45,00.

Mogelijkheid 2: Online privéles voor jou en je partner
Wil je samen met je partner geïnformeerd worden dan is dit een goede optie. Het is persoonlijk en je kunt al je vragen stellen, deze les is ook Online, duurt ongeveer 75 minuten, langer indien nodig en kost € 45,00. 
 
Mogelijkheid 3: Online groepslessen met andere zwangere dames
De lessen zijn op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur. We doen veel oefeningen en je krijgt ook informatie toegezonden per email. Zo heb je toch contact met andere zwangere dames, heb je wekelijks een uur voor jezelf om bewust met je zwangerschap bezig te zijn en bereid je je goed voor op de bevalling.
Deze lessen zijn een volledige voorbereiding op de bevalling en kraamtijd.
De lessen kosten € 10,00 per les, je kunt je per les opgeven en betaalt alleen als je meedoet.
Deze lessen kunnen vergoed worden als je er meerdere doet, dan ziet de zorgverzekeraar het als een cursus en kan ik je in overleg een nota geven die je kunt declareren als je verzekerd bent voor een zwangerschapscursus.
 
Ook na de bevalling kan ik iets voor je betekenen:

Je kunt bijvoorbeeld een babymassageles volgen, deze duurt 60 minuten en kost € 25,00. Vind je het leuk en wil je de les herhalen of meer kennis opdoen dan boek je een tweede les voor € 20,00.

Na de bevalling is het ook fijn om je vragen kwijt te kunnen of je ervaringen te delen. Zeker in de eerste maanden kan het fijn zijn om tips te krijgen en een stukje begeleiding.
Wil je Online contact met mij of telefonisch dan kan dat. Samen kunnen we bespreken waar jij behoefte aan hebt.
Verder organiseer ik ook met regelmaat het Mamacafé, dit is ook Online en een goede manier om andere jonge moeders te ontmoeten.

Ben je goed verzekerd dan zal een deel van bovenstaande activiteiten wellicht vergoed worden.

Online lessen via Teams voor zwangeren
Partnerles voor zwangeren € 45,00 75 minuten
Privéles voor zwangeren € 45,00 75 minuten
Groepslessen Zwangeren € 10,00 p.p. 60 minuten
Babymassage privé € 25,00 60 minuten, 2e les € 20,00
Coaching/zwangerschapsbegeleiding  € 25,00 p.p. 30 minuten 
Mamacafé is gratis

Wil je je aanmelden of informatie over onze Online lessen mail naar petralemans@ziggo.nl

Je mag me ook bellen op 06-38824988. Graag tot ziens of horens!