Yoga-wandelweekend 2 dagen, 1 nacht

Dit zijn de data voor 2022:

26-27 maart
23-24 april
21-22 mei
2-3 juli
17-18 september

Naast het weekend met twee overnachtingen bieden we nu ook vanaf 2022 weekenden aan met één overnachting. We verblijven tijdens dit weekend bij Auberge De Hilver, dit is in hetzelfde wandelgebied als de weekenden met twee overnachtingen.

Een yoga-wandelweekend kan een echte opkikker zijn. Even weg uit je eigen omgeving en bezig zijn met activiteiten die goed en gezond zijn voor je lichaam en geest. Deze heerlijke ontspannen en volledig verzorgde weekenden geef ik in de mooie Brabantse Kempen, vlak onder Tilburg, ongeveer 5 kwartier rijden met de auto vanaf Den Haag.

Yoga-wandelweekend in de Brabantse Kempen
2 dagen, 1 nacht

Je gaat genieten van rust en ruimte in de Brabantse Kempen, een bosrijke omgeving vlak onder Tilburg. De door mij georganiseerde yoga- en wandelweekenden zijn geheel verzorgd met start van het programma op zaterdagochtend om 10.00 uur en vertrek op zondagmiddag rond 15.00 uur. Je logeert in een sfeervolle éénpersoonshotelkamer met eigen badkamer. Uiteraard is een tweepersoonskamer ook mogelijk, als je samen met je partner, vriend of vriendin wilt komen. Deze heerlijke weekenden vinden plaats bij de gezellige accommodatie Auberge De Hilver in Diessen-Baarschot, vlakbij Hilvarenbeek. Met yoga in een mooie zaal en wandelingen in de schitterende omgeving. Kijk gerust even op de website om een indruk van de sfeer te krijgen; https://www.aubergedehilver.nl/

Programma yoga- en wandelweekend

Aankomst vanaf 09.30 uur op zaterdagochtend. Je krijgt je kamersleutel en kunt je spullen op de kamer zetten. Om 10.00 uur maken we kennis met de andere deelnemers en drinken samen een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.
We hebben de eerste yogales van 11.00 tot 12.00 uur en daarna is er een pauze tot aan de lunch. Na de lunch gaan we aan de wandel in de mooie omgeving. Vanaf ongeveer 16.00 uur heb je tijd voor jezelf tot aan het diner om 18.00 uur. Om 20.30 uur hebben we weer een yogales. Wil je nog borrelen of aan de kruidenthee, dat kan in één van de gezellige ruimtes in het hotel.

Op zondagochtend ontbijt rond 08.30 uur, daarna gaan we aan de wandel, een deel is in stilte. Rond lunchtijd zijn we terug in het hotel. Na de lunch is er een gezamenlijke afsluiting met een yogales. Vertrek rond 15.00 uur.
Het programma kan in overleg aangepast worden in verband met de weersomstandigheden.

Kosten:

De prijs voor dit complete arrangement is € 279,00. 

Inclusief:
1 x overnachting in éénpersoonshotelkamer met eigen sanitair
1 x ontbijt 
2 x lunch
1 x diner
Onbeperkt koffie, thee en water
3 x yogales onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde yoga-docente
2 x wandeling, waaronder een deel stiltewandeling

Bed- en badlinnen
Toeristenbelasting
Gratis parkeren

Maximale groepsgrootte 12 personen

Geen eenpersoonskamertoeslag, met meerdere personen op een kamer kan ook.

Exclusief:
Consumpties buiten koffie, thee en water
Persoonlijke uitgaven
Heen- en terugreis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Programma (onder voorbehoud)

Zaterdag
09.30 uur aankomst
10.00 uur ontvangst kamersleutel, kennismaken, koffie, thee.
11.00 uur yogales
13.00 uur lunch
14.00 uur wandelen
16.00 uur tijd voor jezelf
18.00 uur diner
20.30 uur yogales

Zondag
08.30 uur ontbijt
09.30 uur wandelen, deel van de wandeling in stilte
13.00 uur lunch
14.00 uur yogales en afsluiting
15.00 uur vertrek

Programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden. 

Docent
Petra Lemans

Voor wie?
Voor iedereen die van yoga en wandelen houdt en toe is aan een weekendje echt voor zichzelf. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. De wandelingen zijn voor zowel beginners als gevorderden, het gaat vooral om het buiten zijn en genieten van de natuur. De wandelingen zijn over goede paden met weinig hoogteverschil. Met een normale conditie goed te doen. Wil jouw partner, vriend of vriendin wel mee, maar heeft geen behoefte aan de yogalessen laat het me even weten dan kan ik de prijs aanpassen.

Meenemen: je eigen yogamat, een warm dekentje, regenkleding, gemakkelijk zittende (yoga) kleding, wandelschoenen of schoenen met een goed profiel, waterflesje. Wanneer je geen eigen yogamat hebt, laat het me weten.

Wil jij dit weekend boeken, stuur dan een email naar: petralemans@ziggo.nl