Yoga-wandelweekend 2 dagen, 1 nacht

17 en 18 september 2022

Review, met dank aan Jessica:
Het yogaweekend was zeer geslaagd! Fijne yogalessen, wandelingen op de heide en zelfs een stiltewandeling. De begeleiding was zeer persoonlijk en met een klein groepje was er een veilige sfeer. De accommodatie was ook zeer verzorgd. Een top weekend en voor herhaling vatbaar!
Een yoga-wandelweekend kan een echte opkikker zijn. Even weg uit je eigen omgeving en bezig zijn met activiteiten die goed en gezond zijn voor je lichaam en geest. Deze heerlijk ontspannen en volledig verzorgde weekenden geef ik in de mooie bosrijke Brabantse Kempen, vlak onder Tilburg, ongeveer 5 kwartier rijden met de auto vanaf Den Haag.

Yoga-wandelweekend in de Brabantse Kempen
2 dagen, 1 nacht

De door mij georganiseerde yoga- en wandelweekenden zijn geheel verzorgd met start van het programma op zaterdagochtend om 10.00 uur en vertrek op zondagmiddag rond 16.00 uur. Je logeert in een sfeervolle hotelkamer met eigen badkamer, met bad en aparte douche. De kamer kan alleen door jou gebruikt worden of als je dat gezellig vindt met iemand anders, als je samen met je partner, vriend of vriendin wilt komen. Er is geen éénpersoonskamertoeslag.
Deze heerlijke weekenden vinden plaats bij de gezellige accommodatie Auberge De Hilver in Diessen-Baarschot, vlakbij Hilvarenbeek. Met yoga in een mooie zaal of buiten en wandelingen in de schitterende omgeving. Kijk gerust even op de website om een indruk van de sfeer te krijgen; www.aubergedehilver.nl/

Programma yoga- en wandelweekend

We starten op zaterdagochtend om 10.00 uur met ons programma. We maken kennis met de andere deelnemers en drinken samen een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. In onze gezamenlijke ruimte, gelegen naast de yogazaal, kan je je verkleden. Hier kan je ook je bagage alvast neerzetten. Deze ruimte gaat op slot als wij er niet zijn, dat geldt ook voor de yogazaal, waar we onze matjes etc. tijdens het hele weekend kunnen laten liggen.

Om 11.00 uur is de eerste yogales. Daarna is de gezamenlijke lunch in het restaurant. Om 14.00 uur ontvang je de sleutel van je comfortabele hotelkamer. Daarna
 gaan we aan de wandel in de mooie omgeving. Vanaf ongeveer 16.00 uur heb je tijd voor jezelf tot aan het diner om 18.00 uur. Om 20.30 uur hebben we weer een yogales. Wil je daarna nog borrelen of aan de kruidenthee, dat kan in één van de gezellige ruimtes in het hotel.

Op zondagochtend yogales om 08.30 uur en om 09.30 uur gaan we ontbijten. Om 11.00 uur check je uit je hotelkamer. Rond 11.15 uur gaan we aan de wandel, een deel is in stilte. We hebben een late lunch rond 14.00 uur. Na de lunch is er een gezamenlijke afsluiting. Het programma kan in overleg aangepast worden in verband met de weersomstandigheden.

Kosten
De prijs voor dit complete arrangement is € 279,00.

Inclusief
1 x overnachting in mooie hotelkamer met eigen sanitair
1 x ontbijtbuffet 
2 x lunch
1 x 3 gangendiner
Onbeperkt koffie, thee en water
3 x yogales onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde yoga-docente
2 x wandeling, waaronder een deel stiltewandeling
Bed- en badlinnen
Toeristenbelasting
Gratis parkeren

Exclusief
Consumpties buiten koffie, thee en water
Persoonlijke uitgaven
Heen- en terugreis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Programma (onder voorbehoud)


Zaterdag
09.30 uur aankomst
10.00 uur kennismaken, koffie, thee.
11.00 uur yogales
13.00 uur lunch
14.00 uur wandelen
16.00 uur tijd voor jezelf
18.00 uur diner
20.30 uur yogales

Zondag
08.30 uur yogales
09.30 uur ontbijt
11.15 uur 
wandelen, deel van de wandeling in stilte
14.00 uur lunch
15.00 uur afsluiting

Programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden. 

Uiteraard houden wij rekening met de geldende regels rondom Corona, onze annuleringsvoorwaarden zijn daar op aangepast. 

Docent
Petra Lemans

Voor wie
Voor iedereen die van yoga en wandelen houdt en toe is aan een weekendje echt voor zichzelf. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. De wandelingen zijn voor zowel beginners als gevorderden, het gaat vooral om het buiten zijn en genieten van de natuur. De wandelingen zijn over goede paden met weinig hoogteverschil. Met een normale conditie goed te doen. 

Meenemen gemakkelijk zittende (yoga) kleding, wandelschoenen of schoenen met een goed profiel, waterflesje, regenkleding. Ik breng alles mee, yogamatten, dekentjes, kussentjes, maar je mag ook zeker je eigen spullen gebruiken.

Wil jij dit weekend boeken of wil je info, stuur dan een email naar: petralemans@ziggo.nl