Buitenles met yoga oefeningen

Tijdens de lockdown is er het volgende alternatief:
Ik mag aan twee personen tegelijk buiten een les aanbieden. Buitenlessen zijn mogelijk op verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld Landgoed Te Werve, Rijswijkse bos, Elsenburgerbos, Effatha Park (Voorburg).
Ik vind het momenteel nog te koud om een buitenles te geven waarbij je op je matje zit. Daarom is het een combinatie van lopen en oefeningen doen.
Een buitenles kan er als volgt uit zien; starten met een stuk lopen en ondertussen losmaakoefeningen, schouders losmaken etc. Bij een boom of bankje kunnen we balansoefeningen doen en staande oefeningen. Weer een stuk lopen, genieten van de natuur, ademhalingsoefeningen doen en meditatieoefeningen, dat kan allemaal. Dit alternatief is een leuke manier om toch even iemand anders te ontmoeten, ervaringen te delen en gewoon even lekker buiten te zijn en te bewegen.
De kosten zijn € 15,00 per persoon bij 2 personen
Bij 1 persoon kost de les € 30,00. De les duurt 60 minuten.

In verband met Corona worden er op korte termijn geen groepslessen buitenyogalessen/wandelingen georganiseerd. Sorry hiervoor. Je kunt wel een privé afspraak maken, dat mag wel, zie hierboven.

Vind je wandelen leuk, maar komt het er niet zo vaak van? Of heb je geen zin om alleen te gaan? Ik organiseer wandelingen in Rijswijk en in de omgeving van Rijswijk. Dit is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en gewoon even lekker buiten te zijn. Tijdens de wandelingen pauzeren we een paar keer en doen we oefeningen. Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie en ontspanningsoefeningen. Doe jij ook mee?

Hieronder staat de planning:

Vertrek locatie

Datum

Tijd

Wandelen

Van Vredenburchweg 71 naast de Bonifatiuskerk, Rijswijk

3 /9

10 - 11

Julialaantje, Rijswijkse bos

Van Vredenburchweg 71 naast de Bonifatiuskerk, Rijswijk

16/9

19 - 20

Julialaantje, Rijswijkse bos

Parkeerplaats Op Visite / Vlietzigt Jaagpad 7, Rijswijk

24/9

10 - 11

Elsenburgerbos/Vliet

Parkeerplaats Op Visite / Vlietzigt Jaagpad 7, Rijswijk

30/9

19 - 20

Elsenburgerbos/Vliet

Wil je meedoen dan hoor ik het graag. Het is een soort experiment, dus bekijken we in overleg gewoon per keer hoe het gaat en hoe we verder gaan. Ik hoop dat het weer in september nog goed is en dat de wandel/yogales kan doorgaan. De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Alleen bij slecht weer, harde regen, storm of onweer gaat het niet door. Maar ik weet uit ervaring dat je veel buiten kunt doen met de juiste kleding aan.

Heb je vragen of wil je je aanmelden: petralemans@ziggo.nl
Of bel: 06-38824988