Workshop Yoga en wandelen

Lijkt jou dit ook leuk? Buiten in de natuur wandelen en ook yoga oefeningen doen. Ik organiseer deze workshop op jouw of op mijn locatie voor kleine en grote groepen. Tijdens de wandeling kan er ook een loopmeditatie gedaan worden en een deel kan een stiltewandeling zijn. We bespreken van te voren wat jouw voorkeur heeft.

Locaties
Buitenlessen zijn mogelijk op verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld Landgoed Te Werve, Rijswijkse bos, Elsenburgerbos, Wilhelminapark of Effatha Park (Voorburg). Ik geef deze workshop ook in de omgeving van Diessen, bij Hilvarenbeek in Brabant. Overige locaties in overleg.

Hoe ziet een les eruit
Het is een combinatie van lopen en oefeningen doen.
Een buitenles kan er als volgt uit zien; starten met een stuk lopen en ondertussen losmaakoefeningen, schouders losmaken etc. Bij een bruggetje, een boom of bij een mooi uitzicht over het meer doen we onder andere yogahoudingen, basisoefeningen en staande oefeningen. Weer een stuk lopen, genieten van de natuur, ademhalingsoefeningen doen en meditatieoefeningen, dat kan allemaal. 

Kosten
De kosten zijn € 15,00 per persoon bij 4 personen, €  20,00 per persoon bij 3 personen, € 30,00 per persoon bij 2 personen en bij 1 persoon kost de les € 60,00. De les duurt 60 minuten. Bij meer dan 4 personen even overleggen over het tarief en de mogelijkheden. 

Wanneer
Deze lessen zijn op afspraak doordeweeks en in het weekend mogelijk.
Alleen bij slecht weer, harde regen, storm of onweer gaat het niet door. Maar ik weet uit ervaring dat je buiten veel kunt doen met de juiste kleding aan.

Info of aanmelden: petralemans@ziggo.nl Of bel: 06-38824988