Buitenyoga

Buiten yoga doen kan heel fijn zijn! Heerlijk buiten in de frisse lucht en 1,5 meter afstand houden is geen probleem. Nu er geen wedstrijden of trainingen zijn bij voetbalvereniging Vredenburch op de van Vredenburchweg mogen wij hun velden gebruiken. We maken gebruik van een beschut en groen gedeelte van één van de rustige velden. Hiervoor dank aan de Gemeente Rijswijk. De foto hiernaast is gemaakt op het veld.

De komende buitenyogalessen zijn gepland op:
vrijdag 14 augustus, maandag 17 augustus, woensdag 19 augustus, maandag 24 augustus, woensdag 26 augustus, vrijdag 28 augustus. De ochtendlessen zijn van 10.00 tot 11.00 uur.

En er zijn ook twee avondlessen gepland op vrijdag 21 en vrijdag 28 augustus van 19.00 tot 20.00 uur.

We hopen op twee mooie zomeravonden waarmee we de zomerlessen afsluiten, omdat we vanaf 31 augustus weer in de zalen gaan starten. Maar wie weet dat we bij een mooi najaar toch nog iets buiten gaan organiseren. We houden je op de hoogte via de mail en Facebook.

Heb je zelf nog ideeën of weet je een mooie locatie laat het me dan weten.

Buitenlessen (met 1,5 meter afstand) kunnen bijna altijd doorgaan, behalve bij onweer, harde regen of storm.

Als je mee wilt doen is het fijn als je dit van te voren aan mij doorgeeft.

Praktische informatie:
Je rijdt op de Vredenburchweg en je gaat ter hoogte van de ingang met het bruggetje van Landgoed Te Werve het weggetje in richting Westhoff. Je rijdt tot het Julialaantje, gaat naar links en direct links is een zwart hek. Daar wordt de yogales gegeven. Breng een eigen matje mee en eventueel een kussentje en dekentje. Soms is het gras nog nat, daarom is het handig om nog een dekentje mee te brengen waarop je je matje neerlegt. Breng een flesje water mee en misschien zonnebrandcrème.
We maken GEEN gebruik van de toiletten van de vereniging, houd daar rekening mee. 
De les kost € 7,50, graag gepast en contant betalen. Heb je nog lessen in te halen dan doe je zonder kosten mee.

Wil je meedoen of heb je vragen mail dan naar petralemans@ziggo.nl of bel 06-38824988