Bio

Opleidingen
Docent Baby-Yoga, Babymassage Nederland RGDB, Kwintsheul 2018
Docent Postnatale Yoga en Begeleiding, Samsara, Schiedam, 2017
Wandelcoaching, Atma Instituut, Amersfoort, 2016
Zwangerschapsmassage, Sterrenkind, Den Haag, 2015
Trainer PPEP4ALL, Zelfmanagement bij chronisch zieken, LUMC, 2014
Docent Yoga bij kanker, Samsara Bilthoven, 2013-2014
Docent Shantala (Baby) massage, Vakgroep Shantala Docenten, Amersfoort, 2006
Docent Zwangerschapsyoga, Unide, Den Haag, 1997-1999
Yogadocent, Yoga & Vedanta, Amsterdam 1993-1996

Bijscholingen
Zwangerschapsmassage, Wellness Instituut, Bleiswijk, 2017
Yoga Nidra, Maaike Chavanu, 2017
Elk jaar volg ik erkende bijscholingen.

Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en ben lid van de Toetsingscommissie van deze vereniging. Ik ben oprichter en mede-eigenaar van Yogastudio Rijswijk.

Op 5 jarige leeftijd ben ik begonnen met klassiek ballet en turnen en vanaf mijn 12de jaar Jazzballet. Vanaf mijn twintigste heb ik 5 jaar gedanst in een Braziliaanse dansgroep. Al dit gedans bleek later een goede voorbereiding te zijn geweest voor het beroep yogadocent wat ik sinds 1996 parttime uitoefen en sinds 2006 fulltime als zelfstandig ondernemer.
Hiervoor heb ik 24 jaar gewerkt in allerlei branches o.a. bij TUI, CBR, SER, HBG, Parnassia en in de Horeca.
Yogalessen geven is een mooi beroep. Ik vind het fijn om andere mensen te leren hoe zij hun lichaam soepel en fit kunnen maken door middel van yoga, maar wel met respect voor de eigen mogelijkheden en beperkingen.
Ik geef mijn groepslessen in Yogastudio Rijswijk op de Geestbrugweg, bij De Compagnie op de Geestbrugkade en in Het Ottoburggebouw. Ik heb in 1996 Yogastudio Rijswijk opgericht in de Schoolstraat en ben in 2011 gaan samenwerken met andere docenten, omdat het bedrijf te groot werd om alleen te runnen.

Na 7 jaar samenwerken op de Geestbrugweg heb ik mijn bedrijf in november 2017 gedeeltelijk afgesplitst en ben ik naast mijn werk in Yogastudio Rijswijk gestart met mijn eigen praktijk voor Yoga, Coaching en Zwangerschapsbegeleiding. Vanaf 1 juli 2020 zijn er in verband met de 1,5 meter afstand twee nieuwe locaties bij gekomen; De Compagnie en Het Ottoburggebouw beiden in Oud Rijswijk. 
Sinds 2005 geef ik zwangerschapsyoga en ik heb inmiddels meer dan 2500 vrouwen (en partners) begeleid tijdens deze bijzondere fase van het leven.

Ik ben ook wandelcoach en begeleid mensen met diverse problemen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Je bent van harte welkom bij één van mijn lessen of wandelingen.

Wat yoga betreft is mijn visie: Yoga is niet op je hoofd staan, maar met beide benen op de grond.