Privélessen Shantala Babymassage

Ontspanning en pure aandacht!
Shantala babymassage is ontspanning voor jezelf en de baby. Het versterkt de band tussen jou en je kind. Dus het bevordert de hechting! De massage stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. Het kan darmkrampjes verminderen en huilen laten afnemen. Je kunt ook samen komen met je partner.
De Shantala-massage, die eenvoudig te leren is, activeert zowel je eigen zintuigen als die van de baby. Je kunt bij mij een privéles volgen. Ik geef sinds 2006, dus al 14 jaar les aan ouders en verzorgers en heb mijn diploma docent
 Shantala (Baby) massage gehaald bij Vakgroep Shantala Docenten in Amersfoort, voor info kijk op www.shantala.nl

Wat doen we o.a. tijdens de les(sen):

* natuurlijk leer je om je kindje te masseren
* ontspanningsoefeningen voor je kindje
* er worden thema's behandeld zoals basisbevestigend dragen

Je leert het hele lichaam masseren inclusief gezichtje en rug. Uiteraard kan er in overleg iets anders beslist worden. Ook kan er op specifieke klachten in gegaan worden.
 
Voor wie:

Privélessen zijn bestemd voor moeders of vaders (of andere verzorgers) met een baby vanaf ongeveer vijf/zes weken tot zeven/acht maanden. Bij onrustige baby's of andere ongemakken kan het fijn zijn om eerder met de massage te beginnen, ik kan hiervoor ook naar jullie toe komen.


Contra-indicaties:
Er mag niet gemasseerd worden als de baby koorts heeft. Direct na een vaccinatie wordt een hele lichaamsmassage afgeraden. Zacht masseren rondom de vaccinatieplek kan wel verlichting geven.

Leslocaties:
Praktijk Petra Lemans, Geestbrugweg 38, Rijswijk of bij jou thuis.
Ik geef ook lessen bij organisaties, zoals kinderopvangcentra etc.

Kosten privéles voor particulieren:
De privéles babymassage duurt 60 minuten en kost € 65,00. Dit is inclusief thee/water, massageolie tijdens de les(sen) en hand-out. Een privéles is ook mogelijk bij jou thuis, buiten Rijswijk reken ik € 5,00 extra reiskosten binnen regio Haaglanden. In Rijswijk geen extra kosten.

Kosten lessen voor bedrijven:
Op aanvraag ontvang je een offerte.

Betaling:
Per bank op bankrekeningnummer: NL69 KNAB 0256783950 t.n.v. Petra Lemans o.v.v. babymassage of contant.

Cadeaubon
Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven voor een les babymassage, kijk op cadeaubon. Heel leuk als kraamcadeau of voor opa en oma!


Vergoeding:
Babymassage wordt soms vergoed uit de aanvullende verzekering. Kijk het even na in je polisvoorwaarden. Indien van toepassing ontvang je van mij een nota die je kunt declareren. Ik ben aangesloten bij de landelijke Vakgroep Shantala Docenten, www.shantala.nl
De aanvullende zorgverzekering van Amersfoortse vergoed babymasssage op de volgende manier: Babymassage 100% maximaal € 50,- tot € 200,- per jaar afhankelijk van afgesloten pakket. Babymassage valt onder onderdeel Preventie. 

Afspraak maken of info:
Wil je informatie of een privéles afspreken, bel dan met Petra: 0638824988 of stuur een email: petralemans@ziggo.nl


Babymassage is een waardevol geschenk aan jezelf en je baby!