Weekends

2-3-4 juli 2021 is het eerst komende weekend! Er zijn al inschrijvingen, heb je interesse schrijf je dan in of vraag vrijblijvend informatie aan.

Een yoga-wandelweekend kan een echte opkikker zijn. Even weg uit je eigen omgeving en bezig zijn met activiteiten die goed en gezond zijn voor je lichaam en geest. Omdat het wat moeilijker is om naar het buitenland te reizen geven wij deze weekends in Nederland in de mooie Brabantse Kempen, vlak onder Tilburg, ongeveer 5 kwartier rijden met de auto vanaf Den Haag.
Zodra het weer mag om met meerdere mensen activiteiten te ondernemen gaan we van start. Hieronder alvast alle informatie:

Yoga-wandelweekend in de Brabantse Kempen

Je gaat genieten van rust en ruimte in de Brabantse Kempen, een bosrijke omgeving vlak onder Tilburg. Ik organiseer in 2021 een aantal geheel verzorgde yoga- en wandelweekenden. Aankomst op vrijdagmiddag en vertrek op zondagmiddag. Je logeert in een comfortabele éénpersoonskamer met eigen douche, wastafel en toilet, dus Coronaproof. Deze heerlijke weekenden vinden plaats bij de sfeervolle accommodatie Eigentijdserf in Westelbeers, vlakbij Hilvarenbeek. Met yoga in een mooie yogazaal of in het bos of op de heide en wandelingen in de schitterende omgeving. Kijk gerust even op hun website om een indruk van de sfeer te krijgen; www.eigentijdserf.nl

Programma yoga- en wandelweekend

Aankomst vanaf 16.00 uur op vrijdagmiddag. Je krijgt je kamersleutel en kunt je spullen op de kamer zetten. In één van de mooie ruimtes drinken we een kop koffie of thee, maken kennis met elkaar en maken rond 17.00 uur een korte wandeling in de buurt. Na de wandeling gaan we rond 18.00 uur dineren en hebben we om 20.30/21.00 uur onze eerste yogales van het weekend.

Op zaterdagochtend kan je om 07.00 uur meedoen aan een vroege wandeling tot ongeveer 08.00 uur. Daarna gaan we ontbijten en om ongeveer 09.15 uur hebben we een yogales. Je mag ook uitslapen als je dat liever doet. Voel je vrij om jezelf te zijn!
Na de yogales tijd voor jezelf tot lunchtijd rond 12.30 uur. Om 14.30 uur gaan we met elkaar het belevingspad en labyrint lopen. Rond 17.00 uur zijn we klaar. Op zaterdagavond rond 18.00 uur gaan we dineren en om 20.30/21.00 uur hebben we weer een yogales. Wil je nog borrelen of aan de kruidenthee, dat kan in één van de gezellige ruimtes in het centrum.

Op zondagochtend tussen 08.00 en 09.00 uur ontbijt, daarna een yogales.
Een wandeling vanaf 10.30 en rond 12.30 uur lunchen. Om 14.15 uur doen we een meditatie- en ontspanningsoefening, daarna rond 15.30 uur afronding en afscheid nemen van elkaar.

Kosten:

De prijs voor dit complete arrangement is € 375,00 p.p. voor het weekend in juli 2021. Daarna is de prijs iets hoger, namelijk € 399,00. 
Mocht het weekend onverhoopt door een lockdown in verband met Corona of een andere onverwachte reden niet door kunnen gaan, dan wordt er een nieuwe datum geprikt. De annuleringsvoorwaarden worden je gestuurd per email als je interesse hebt om mee te gaan. Door een aanbetaling te doen van € 125,00 heb je een plaatsje gereserveerd. Het restant betaal je uiterlijk 2 weken voor aanvang van het weekend.

Inclusief:
2 x overnachtingen in éénpersoonskamer met eigen sanitair
2 x uitgebreid ontbijtbuffet 
2 x lunch met streekproducten
2 x diner met een 3-gangen dagmenu
Onbeperkt koffie, thee, fruitwater en koekjes
4 x yogales, bij mooi weer buiten
3 x wandeling, waaronder een stiltewandeling
1 x labyrint lopen en belevingspad
Gratis parkeren

Minimale groepsgrootte 6 personen, maximale groepsgrootte 16 personen

Geen eenpersoonskamertoeslag.

Exclusief:
Consumpties buiten koffie, thee en water
Persoonlijke uitgaven
Heen- en terugreis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Programma

Vrijdag
16.00 uur aankomst, ontvangst kamersleutel, kennismaken, koffie, thee.
17.00 uur korte wandeling, omgeving verkennen
18.00 uur dineren
21.00 uur yogales

Zaterdag
07.00 uur Vroege wandeling
08.00 uur ontbijt
09.15 uur lange yogales
10.45 uur tijd voor jezelf
12.30 uur lunchen
14.30 uur belevingspad en labyrint lopen
17.00 uur Tijd voor jezelf
18.00 uur dineren
21.00 uur yogales
22.30 uur borrelen, theedrinken etc.

Zondag
08.00 uur ontbijt
09.15 uur yogales
10.30 uur wandelen, deel van de wandeling in stilte
12.30 uur lunch
14.15 uur meditatie- en ontspanningsoefening
15.30 uur afsluiting
16.30 uur vertrek

Programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden. 

Docent

Petra Lemans


Voor wie?

Voor iedereen die van yoga en wandelen houdt en toe is aan een weekendje echt voor zichzelf. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. De wandelingen zijn voor zowel beginners als gevorderden, het gaat vooral om het buiten zijn en genieten van de natuur. De wandelingen zijn over goede paden met weinig hoogteverschil. Met een normale conditie goed te doen.

Meenemen: je eigen yogamat, een warm dekentje, regenkleding, gemakkelijk zittende (yoga) kleding, wandelschoenen of schoenen met een goed profiel, waterflesje. Wanneer je geen eigen yogamat hebt, laat het me weten.

Wanneer:

2 t/m 4 juli
20 t/m 22 augustus
24 t/m 26 september
29 t/m 31 oktober

Bij voldoende animo gaan alle weekenden door. Schrijf je in voor de datum die je voorkeur heeft. Bij onvoldoende animo voor een bepaalde datum zullen groepen misschien worden samengevoegd, uiteraard in goed overleg met de deelnemers.

Corona proof weekend

Jouw veiligheid en gemoedsrust staan voorop. De locatie waar de weekenden plaatsvinden werken volgens de protocollen van het RIVM: we houden 1,5 meter afstand en wanneer dit niet kan draag je een mondkapje. Dit geldt voor de deelnemers, de docent en het personeel van de locatie. Worden er onverwacht (extra) beperkingen opgelegd? Dan kun je zonder problemen wijzigen of annuleren.