Online lessen voor zwangeren

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Ontspannen bevallen, hoe doe je dat? Yoga is een goede manier om je voor te bereiden op de bevalling en geboorte van je kind. De lessen die ik geef zijn leuk en zinvol. Je leert hoe je ontspannen blijft tijdens de zwangerschap en krijgt tools die je kunt gebruiken tijdens de bevalling en kraamtijd. Ik gebruik yoga, mindfulness-oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningsmethoden.
Ik heb 15 jaar ervaring en vind het heel bijzonder om je te mogen begeleiden.
De lessen worden gegeven via beeldbellen bijvoorbeeld via Teams, Zoom, Skype of Whatsapp.

Mogelijkheid 1: Online privélessen alleen voor de zwangere vrouw.
Je kunt met mij 1 op 1 afspreken voor een Onlineles wanneer het jou schikt. Veel dames volgen eerst een privéles voor zichzelf, waarin ze bijvoorbeeld de ademhaling goed aanleren en boeken daarna een les samen met de partner. De privéles duurt ongeveer 75 minuten en kost € 45,00.

Mogelijkheid 2: Online privé partnerles voor jou en je partner.
Wil je samen met je partner geïnformeerd worden dan is dit een goede optie. Het is persoonlijk en je kunt al je vragen stellen, deze les is Online, duurt ongeveer 75 minuten, langer indien nodig en kost € 45,00. 
 
Mogelijkheid 3: Online lessen in een groep met andere zwangere dames.
Dit is een vervanging van de groeplessen in de zaal, die nu in verband met het Coronavirus niet gegeven mogen worden. Deze lessen geef ik via Teams (andere programma's zijn ook mogelijk). Hierbij spreek je een dag en tijd af waarop je samen met andere zwangere dames Online les krijgt. Meestal is dit op dezelfde dag en tijd wekelijks. De cursus bestaat uit 8 lessen van 90 minuten
Ik stuur je ook info met de mail. Deze lessen zijn een volledige voorbereiding op de bevalling waarin je ook (Online) optrekt met andere dames die in dezelfde periode als jij uitgerekend zijn. Mocht de lockdown voorbij zijn, dan is er alsnog de mogelijkheid om elkaar live te ontmoeten met lessen in de zaal.
Deze cursus kost € 160,00, vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk als je verzekerd bent voor een zwangerschapscursus. Binnenkort start er een nieuwe Online groepscursus.
 
Ook na de bevalling kan ik iets voor je betekenen:

Je kunt bijvoorbeeld een babymassageles volgen, deze duurt 45 minuten en kost € 35,00. Vind je het leuk en wil je de les herhalen of meer kennis opdoen dan boek je een tweede les voor € 30,00.

Na de bevalling is het ook fijn om je vragen kwijt te kunnen of je ervaringen te delen. Zeker in de eerste maanden kan het fijn zijn om tips te krijgen en een stukje begeleiding.
Wil je Online contact met mij of telefonisch dan kan dat. Samen kunnen we bespreken waar jij behoefte aan hebt.

Ben je goed verzekerd dan zal een deel van bovenstaande activiteiten wellicht vergoed worden.

Online lessen/beeldbellen voor zwangeren
Partnerles voor zwangeren € 45,00 75 minuten
Privéles voor zwangeren € 45,00 75 minuten
Groeplessen Zwangeren 8 lessen van 90 minuten € 160,00
Babymassage € 35,00 45 minuten, 2e les € 30,00
Coaching/zwangerschapsbegeleiding  € 25,00 30 minuten 

Wil je je aanmelden of informatie over onze Online lessen mail naar petralemans@ziggo.nl

Je mag me ook bellen op 06-38824988. Graag tot ziens of horens!