Online Mamacafé

Leuk en zinvol! We vinden het heel gezellig als je erbij bent!
Als je voor het eerst moeder bent geworden, komt er veel op je af. Alles is nieuw en je zult moeten wennen aan je nieuwe leven met je baby. Soms zijn de eerste paar weken of maanden behoorlijk zwaar en heb je je draai nog niet helemaal gevonden; dan is het fijn om hier met andere moeders over te kunnen praten.

Dit is vooral waar het Mamacafé om draait: het in contact komen met andere moeders en ervaringen en tips met elkaar uitwisselen. Het is natuurlijk altijd fijn om ergens je ei kwijt te kunnen, of dat je bij iemand terecht kan als je vragen hebt over bijvoorbeeld de opvoeding. Bij een Mamacafé kunnen leuke vriendschappen ontstaan die je anders misschien niet had gehad. 

Momenteel moeten wij rekening houden met de beperkingen in verband met het Corona virus, daarom is het Mamacafé Online via Microsoft Teams. 
Er zijn geen kosten verbonden aan het Mamacafé.

Op de volgende data is er een Mamacafé:
donderdag 1 april van 10.00 tot 11.00 uur
donderdag 15 april van 10.00 tot 11.00 uur
donderdag 29 april van 10.00 tot 11.00 uur

Daarna kijken we of het leuk is om dit door te zetten en worden er nieuwe data op de site gezet. Ik stuur je de link voor deelname via Teams met WhatsApp of e-mail als je je opgegeven hebt. Ik open onze meeting en daarna gaan we lekker kletsen over alles wat je meemaakt als je net moeder geworden bent. Er kan ook een thema behandeld worden.

Wil je info of je opgeven: petralemans@ziggo.nl