Shantala Babymassage

Ontspanning en pure aandacht!
Shantala babymassage is ontspanning voor jezelf en de baby. Het versterkt de band tussen jou en je kind. Dus het bevordert de hechting! De massage stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. Het kan darmkrampjes verminderen en huilen laten afnemen. De Shantala-massage, die eenvoudig te leren is, activeert zowel je eigen zintuigen als die van de baby. Ik geef met veel plezier Online en op jouw locatie privélessen en groepslessen aan ouders en verzorgers, en heb mijn diploma docent Shantala (Baby) massage gehaald bij Vakgroep Shantala Docenten in Amersfoort, voor info kijk op www.shantala.nl

Wat doen we o.a. tijdens de les(sen):

* natuurlijk leer je om je kindje te masseren
* ontspanningsoefeningen voor je kindje
* er worden thema's behandeld zoals basisbevestigend dragen

Je leert het hele lichaam masseren inclusief gezichtje en rug. Uiteraard kan er in overleg iets anders beslist worden. Ook kan er op specifieke klachten ingegaan worden.

Voor wie:
De lessen zijn bestemd voor moeders of vaders (of andere verzorgers) met een baby vanaf ongeveer vijf/zes weken tot zeven/acht maanden. Bij onrustige baby's of andere ongemakken kan het fijn zijn om eerder met de massage te beginnen. Zeker als je een Online les volgt kan je de les al eerder volgen, want je hoeft niet te reizen en mocht je kindje te moe zijn of iets dergelijks dan stop je gewoon en doe je de volgende keer weer mee. Uiteraard betaal je dan niet opnieuw. De Slaaplekker massage geven wij ook, deze mag je al eerder mee beginnen.


Contra-indicaties:
Er mag niet gemasseerd worden als de baby koorts heeft. Direct na een vaccinatie wordt een hele lichaamsmassage afgeraden. Zacht masseren rondom de vaccinatieplek kan wel verlichting geven.

Locatie:
Meestal ga ik naar mensen thuis, maar het kan ook op een andere locatieIk geef ook lessen bij organisaties, zoals kinderopvangcentra etc. Maar Online kan ook, met regelmaat geef ik via Teams lessen Babymassage.

Kosten voor particulieren:
De privéles babymassage bij jou thuis kost € 55,00. Dit is inclusief massageolie tijdens de les(sen) en hand-out. 
Een privéles babymassage Online kost € 25,00.
 Je gebruikt je eigen olie, het liefst zoete amandelolie en de info stuur ik je per email.
Een groepsles babymassage Online kost € 10,00 per persson, vanaf 4 personen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen met vriendinnen bijvoorbeeld, deze les geef ik vanaf minimaal 4 personen. De les duurt 60 minuten.

Kosten lessen voor bedrijven:
Op aanvraag ontvang je een offerte.

Betaling:
Per bank op bankrekeningnummer: NL69 KNAB 0256783950 t.n.v. Petra Lemans o.v.v. babymassage of contant.

Afspraak maken of info:

Wil je informatie of een les afspreken, bel dan met Petra: 0638824988 of stuur een email: petralemans@ziggo.nl

Babymassage is een waardevol geschenk aan jezelf en je baby!