Privélessen Shantala Babymassage

Ontspanning en pure aandacht!
Shantala babymassage is ontspanning voor jezelf en de baby. Het versterkt de band tussen jou en je kind. Dus het bevordert de hechting! De massage stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. Het kan darmkrampjes verminderen en huilen laten afnemen. De Shantala-massage, die eenvoudig te leren is, activeert zowel je eigen zintuigen als die van de baby. Ik geef met veel plezier privélessen en groepslessen aan ouders en verzorgers, en heb mijn diploma docent Shantala (Baby) massage gehaald bij Vakgroep Shantala Docenten in Amersfoort, voor info kijk op www.shantala.nl

Wat doen we o.a. tijdens de les(sen):

* natuurlijk leer je om je kindje te masseren
* ontspanningsoefeningen voor je kindje
* er worden thema's behandeld zoals basisbevestigend dragen

Je leert het hele lichaam masseren inclusief gezichtje en rug. Uiteraard kan er in overleg iets anders beslist worden. Ook kan er op specifieke klachten in gegaan worden.
 
Voor wie:

De lessen zijn bestemd voor moeders of vaders (of andere verzorgers) met een baby vanaf ongeveer vijf/zes weken tot zeven/acht maanden. Bij onrustige baby's of andere ongemakken kan het fijn zijn om eerder met de massage te beginnen.


Contra-indicaties:
Er mag niet gemasseerd worden als de baby koorts heeft. Direct na een vaccinatie wordt een hele lichaamsmassage afgeraden. Zacht masseren rondom de vaccinatieplek kan wel verlichting geven.

Locatie:
Meestal ga ik naar mensen thuis, maar het kan ook op een andere locatie.
Ik geef ook lessen bij organisaties, zoals kinderopvangcentra etc.

Kosten privéles voor particulieren:
De privéles babymassage duurt 60 minuten en kost € 65,00. Dit is inclusief massageolie tijdens de les(sen) en hand-out. Een privéles is ook mogelijk bij jou thuis, buiten Rijswijk reken ik € 5,00 extra reiskosten binnen regio Haaglanden. In Rijswijk geen extra kosten.

Kosten lessen voor bedrijven:
Op aanvraag ontvang je een offerte.

Betaling:
Per bank op bankrekeningnummer: NL69 KNAB 0256783950 t.n.v. Petra Lemans o.v.v. babymassage of contant.

Afspraak maken of info:

Wil je informatie of een privéles afspreken, bel dan met Petra: 0638824988 of stuur een email: petralemans@ziggo.nl

Babymassage is een waardevol geschenk aan jezelf en je baby!