Privélessen Zwangerschapsyoga

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Misschien had je gezellig met andere dames een groepsles zwangerschapsyoga willen volgen, maar helaas kan dit niet op dit moment, d
aarom wil ik met je kijken naar de alternatieven: Privélessen bij jou thuis of Online lessen privé of Online lessen in een groep. Hieronder de uitleg.

Het is fijn om je goed voor te bereiden op de bevalling en alles wat er komen gaat.

Voorbereiden tijdens de lockdown
Dit kan door het volgen van privélessen, als je voor een zwangerschapscursus verzekerd bent zal je zorgverzekeraar ook de privélessen vergoeden. Privélessen kunnen gegeven worden bij jou thuis binnen regio Den Haag. Met één of twee privélessen voor jezelf en/of met je partner kan je al goed voorbereid zijn.

Wat ook een optie is is een privéles Online contact via Zoom of Teams of Whatsapp. Dus mocht je geen persoonlijk contact willen dan zou het Online kunnen.

Ik ben bezig met het voorbereiden van Online lessen in een groep, dat is optie drie.

Wat leer je
We behandelen o.a. de fasen van de bevalling, het opvangen van de weeën, pershoudingen, wat je partner voor je kan betekenen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en kunnen er, omdat het privélessen zijn, maatwerk van maken. Na deze lessen zie je vol vertrouwen de bevalling tegemoet.

Ook bij een tweede of volgende bevalling is het zinvol om je voor te bereiden.

Wanneer
Ik adviseer je om ruim voor de 37ste week deze lessen te volgen, bijvoorbeeld tussen week 30 en 35 van je zwangerschap. Meestal volgt de vrouw één les voor zichzelf, zonder partner, waarin we veel oefeningen doen en waarin we o.a. de basis van de ademhalingstechnieken behandelen. Dit staat ook op papier, zodat je thuis een beetje kunt oefenen. En dan daarna, 1 week of 2 weken later de partnerles. Tijdens de partnerles ga ik alles vertellen, hoe het kan gaan, dus de praktische kant en hoe jouw partner je kan ondersteunen qua support, zodat je samen goed voorbereid bent.

Mocht je alleen een partnerles willen volgen, dan kan dat natuurlijk ook.

Kosten
Een privéles kost € 75,00 en is inclusief informatie op papier. Je krijgt van te voren een nota die je kunt declareren. Wil je iets anders dan bespreken we de vergoeding.

Corona
Wat bescherming tegen Corona betreft zal ik bij binnenkomst en vertrek en als ik geen 1,5 meter afstand kan houden een mondkapje dragen. Dit vraag ik ook aan jullie. Verder zijn er geen aanrakingen en zal ik bij klachten uiteraard niet komen en zal de afspraak op een verantwoorde manier verzet worden. 

Wil je informatie of je aanmelden voor deze lessen stuur mij een email: petralemans@ziggo.nl of bel mij op: 06-38824988.