Wat is zwangerschapsbegeleiding?

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Er start een bijzondere, mooie, maar ook spannende periode in je leven.
Graag help ik je om je goed voor te bereiden op misschien wel de meest bijzondere gebeurtenis in je leven, de geboorte van je eerste of volgende kindje.

Door de aanwezigheid van het Corona virus vinden er veranderingen plaats in mijn praktijk. De groepslessen in de avond vervallen namelijk grotendeels. In verband met 1,5 meter afstand houden zijn de groepen kleiner, namelijk maximaal 4 dames en vinden plaats in de middag.
Graag adviseer ik je om rustig alle info op deze website te lezen over de verschillende mogelijkheden hoe ik je kan begeleiden en adviseren.

Privélessen zijn ook mogelijk; zwangerschapsbegeleiding op basis van yoga is 1 op 1 lessen volgen die speciaal op jouw situatie zijn gemaakt. Lees hier verder wat dit inhoudt.

Heb je bij je vorige bevalling al een cursus gedaan? Maar je wilt wel een goede voorbereiding op je bevalling of je geheugen opfrissen? 
Of wordt je ineens zenuwachtig vlak voor de bevalling en twijfel je of je wel goed voorbereid bent? Allerlei goede redenen om te kiezen voor privélessen of een korte cursus van 3 lessen!
Wil je je samen met je partner goed voorbereiden op de bevalling? Volg dan één of meer privélessen samen met je partner.

bevalhoudingen


Waar
Bij Praktijk Petra Lemans (Yogastudio Rijswijk), Geestbrugweg 38, 2281 CL Rijswijk.
Op dinsdag en donderdag werk ik bij Centrum voor Health & Wellness in Wateringen.
Als je niet in de gelegenheid bent om naar één van mijn locaties te komen, dan kan ik naar jou toe komen. 

Wanneer
Ik werk op afspraak, mail of bel me voor informatie.
 
Kijk voor alle tarieven hier.

Afspraak maken of informatie

Stuur een email naar petralemans@ziggo.nl of bel mij op 06-38824988.

Gespecialiseerd

Ik ben gespecialiseerd in begeleiding (coaching) rondom de bevalling. Als je bijvoorbeeld een zware bevalling hebt meegemaakt of een vroeggeboorte of een miskraam kan er veel spanning zijn rondom een volgende bevalling. Neem vooral contact op met mij, dan kijken we samen hoe deze nieuwe zwangerschap en bevalling op een ontspannen manier ervaren kan worden.

Beschuit met muisjes

Samenwerking
Ik werk onder andere samen met Priscilla Jansen Massage Begeleiding CoachingVerloskundigenpraktijk Rijswijk, Haptonomie Rijswijk, Borstvoedingscentrum Delft en FysioPelvis Bekkenfysiotherapie en wij verwijzen indien van toepassing graag naar elkaar door. 

Ervaring
Al meer dan 15 jaar begeleid ik zwangeren en hun partners. Ik vind het heel bijzonder en leuk om een stukje met je mee te lopen tijdens je zwangerschap, bevalling en ook daarna als de baby geboren is.

Erkend
Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en heb erkende opleidingen gevolgd om zwangeren te mogen begeleiden. Mijn praktijk heeft een AGB code.