Wandelcoaching

Coaching in de natuur, 1 op 1 begeleiding op maat!

Hoe werkt het?

Wandelcoaching is coaching, maar dan buiten. Met 2 tot 6 sessies van minimaal een uur kan je al je gewenste doel bereiken. Ik werk o.a. in de landgoederenzone in Rijswijk. Samen zoeken we naar antwoorden die kunnen bijdragen aan een positieve verandering in jouw leven. Bij wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk weer in beweging. Eén op één begeleiding op maat, gun dit jezelf!

Methode en doel: 
Tijdens de sessies/wandelingen maak ik gebruik van verschillende werkvormen, dit kan onder andere zijn gesprek, yogaoefeningen, meditatie, loopmeditatie, ademhalingsoefeningen en stiltewandeling. Ik werk vanuit mijn intuïtie, daarbij geholpen door mijn levenservaring en opleidingen. D
e natuur helpt je om inzichten te krijgen, om zaken helder te krijgen. Het is helend om naar buiten te gaan en je te laten inspireren door wat de natuur je te vertellen heeft. Een boom, een pad, een bruggetje kan als metafoor dienen voor jouw situatie. Het is bijzonder om te ervaren wat de natuur je te vertellen heeft.

Kijk eens om je heen? Wat zie je, wat valt je op? zijn vragen die je bewust maken, die je inzicht geven en het wonderlijke is, dat het werkt. Soms krijg je de antwoorden en inzichten zo aangereikt door de natuur. Uiteindelijk werk je zelf aan je herstel of acceptatie, je krijgt van mij als coach alleen maar handvatten aangereikt om op een positieve manier je leven weer op te pakken en bij te sturen zodat je weer energie en kracht voelt stromen en weer kunt genieten van het leven. Wat er ook op je pad komt, het gaat er om hoe je er mee omgaat en daarin kan je jezelf trainen en leren hoe je het leven leuk houdt en/of leuker kunt maken.Bij welke klachten of problematiek?
Coaching kan je helpen bij
spanningsklachten of burn-out 
overgangsklachten
traumaverwerking
depressieve gevoelens
ademhalingsproblemen
(chronische) hyperventilatie
slaapproblemen
slaapapneu
angst en onzekerheid rondom de bevalling
postnatale teleurstelling of depressie
rouw en verlies
overbelasting als mantelzorger
acceptatie en omgaan chronische ziekte
herstellen na kanker
midlifecrisis
spirituele vragen/levensvragen

Er zijn verschillende doelen die je kunt stellen, maar je werkt in elk geval aan de verbetering van de kwaliteit van je leven.
Wandelen is sowieso goed voor hart en bloedvaten, goed voor je hersenen, verlaagt het risico op Diabetes type 2, versterkt de spieren en botten en stimuleert de stofwisseling.

Praktische informatie
We maken eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, dit kan Online, telefonisch of persoonlijk. 
Een coachingsessie duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.
Neem altijd een flesje water mee, een regenjasje en/of paraplu. Draag wandelschoenen of schoenen met een goed profiel.

Kosten

Sessie 60 tot 90 minuten € 65,00. Inclusief Btw.
Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. 
Betalingen bij voorkeur per bank, contant betalen is mogelijk. Indien gewenst ontvang je een factuur.
Loopt het traject via uw werkgever, dan starten we na akkoord van de werkgever met de eerste afspraak en ontvangt de werkgever de factuur. Tarieven voor bedrijven op aanvraag.

Afspraak maken
Telefonisch 06-38824988 of per E-mail: petralemans@ziggo.nl

Je doet het zelf, maar niet alleen!