Info Petra Lemans

Ik stel me graag aan u voor.

Inmiddels ben ik 60 jaar oud, ik ben getrouwd met John en wij hebben een zoon van 21 jaar. Ik ben geboren op 8 augustus 1963 in Rijswijk en heb sterrenbeeld leeuw. Het beroep yogadocent dat ik sinds 1996 uitvoer past echt goed bij mij. Met als achtergrond veel dansen, klassiek ballet, Braziliaans dansen, Jazzballet en turnen is yoga iets dat ik met veel plezier beoefen.

Tijdens het werken bij o.a. Holland International (TUI), Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), Sociaal-economische Raad (SER), Hollandse Betongroep (HBG/HAM), Rosenburg/Parnassia en in de Horeca heb ik veel ervaring en mensenkennis opgedaan. Met veel plezier heb ik bij deze bedrijven gewerkt, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor zelfstandig ondernemen en dat bevalt goed.

Yogales geven is een mooi beroep. Ik vind het fijn om andere mensen te leren hoe zij hun lichaam soepel en fit kunnen maken door middel van yoga, maar wel met respect voor de eigen mogelijkheden en beperkingen.
Ik geef mijn lessen in een mooie zaal in het Ottoburggebouw in Oud Rijswijk. Naast Hatha yoga geef ik zwangerschapsyoga, babymassage en coach ik buiten in de natuur als wandelcoach. Ook organiseer ik retreats, in binnen- en buitenland en begeleid ik wandelingen.

Wil je mijn lessen bijwonen of heb je vragen laat het me gerust horen, graag tot ziens!

Opleidingen
Wandelbegeleider 1 KWBN, Zoetermeer 2024
Momenteel (2023) in opleiding voor HSP coach bij Civas
Docent Slaaplekker Massage voor baby's, Babymassage Nederland, Online 2021
Docent Baby-Yoga, Babymassage Nederland RGDB, Kwintsheul 2018
Docent Postnatale Yoga en Begeleiding, Samsara, Schiedam, 2017
OutdoorLifecoaching/Wandelcoaching, Atma Instituut, Amersfoort, 2016
Zwangerschapsmassage, Sterrenkind, Den Haag, 2015
Trainer PPEP4ALL, Zelfmanagement bij chronisch zieken, LUMC, 2014
Docent Yoga bij kanker, Samsara Bilthoven, 2013-2014
Docent Shantala (Baby) massage, Vakgroep Shantala Docenten, Amersfoort, 2006
Docent Zwangerschapsyoga, Unide, Den Haag, 1997-1999
Yogadocent, Yoga & Vedanta, Amsterdam 1993-1996
MBO diploma Middle Management, Instituut voor Sociale Wetenschappen, 1990-1992
Nevi, Inkoop en Logistiek, 1989
MBO School voor Mode en Kleding, Den Haag, 1980-1982
MAVO 4, Marianto Mavo, Rijswijk, 1977-1980

Ik ben lid van de Koninklijke Wandelbond NederlandVereniging Yogascholen Nederland en de Vereniging Yogadocenten Nederland en ben vanaf 2015 tot en met 2021 lid geweest van de Toetsingscommissie van de Vereniging Yogadocenten Nederland.