Privélessen Yoga

Tijdens de lockdown is er het volgende alternatief:

Privéles bij jou thuis:

Je mag zelf thuis één persoon per dag ontvangen, dus dit is ook een optie. Ik mag dus bij jou thuis langskomen. Bij een privéles kan er indien van toepassing specifiek ingegaan worden op bepaalde problematiek. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld ademhalingsproblemen, slaapproblemen, lichamelijke klachten, burn-out klachten etc. Of je wilt gewoon een fijne yogales. Een privéles kan je ook doen met je partner of je zoon of dochter, leden van je eigen huishouden mogen meedoen. Een privéles duurt een uur en kost € 30,00. Bij van te voren boeken en betalen kosten 4 lessen € 110,00 in regio Rijswijk.

De tekst hieronder heeft betrekking op de oude situatie en wellicht weer op de nieuwe situatie na de lockdown, voor het huidige alternatief zie de tekst hierboven.

Vanaf 1 december 2020 geef ik geen les meer op de Geestbrugweg. Totdat ik een nieuwe praktijkruimte heb kan ik vanaf 1 december privélessen alleen geven op jouw locatie. Neem voor info contact op met mij.

Pure ontspanning! Tijd voor jezelf! Ontspanning voor lichaam en geest!

Yoga wordt vaak aangeboden in groepen, ik geef naast groepslessen ook privélessen. Bij een privéles kan er specifiek ingegaan worden op bepaalde problematiek. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld ademhalingsproblemen, slaapproblemen, lichamelijke klachten, burn-out klachten etc.
Of je wilt gewoon een keer ervaren wat yoga is en je wilt dit niet in een groep. Soms zijn één of enkele individuele lessen al voldoende om een gewenst doel te bereiken. Er zijn verschillende redenen waarom je voor een privéles zou willen kiezen. Een privéles kan je ook doen met je partner of een vriendin of je zoon of dochter.

Voor mij is het belangrijkste dat je leert ontspannen door yoga te beoefenen.
Mijn lessen in groepen en individueel zijn bedoeld om beter te leren ontspannen, beter te leren ademen en beter te leren voelen.
Je hoeft niet lenig te zijn, yoga kan ook beoefend worden als je een beperking hebt of ziek bent of ziek bent geweest. Yoga is niet prestatiegericht, je kunt het niet fout doen. En het is gewoon een leuke manier om fysiek bezig te zijn!

Yoga verzacht ook symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid. Ook bij rouwverwerking kan yoga helpen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat yoga als therapie zeer effectief kan zijn.

Beter slapen! Meer energie! Soepel lichaam!

Praktische informatie

Indien gewenst kunnen we starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om de wensen en verwachtingen door te nemen. Dit kan telefonisch of persoonlijk.

Een privéles duurt 75 minuten en kost € 65,00.

Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de les.
Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Betalingen contant of per bank of je ontvangt een betaalverzoek. Indien gewenst ontvang je een factuur. 

Locatie

De privélessen worden gegeven in de praktijkruimte op de Geestbrugweg 38 in Rijswijk.

Informatie en een afspraak maken:
Via
Contact of bel mij op 06-38824988 of mail naar petralemans@ziggo.nl