Yoga-wandelweekend 1 en 2 juli 2023

Het Yoga-Wandelweekend is bijna vol geboekt.
Een yoga-wandelweekend kan een echte opkikker zijn. Even weg uit je eigen omgeving en bezig zijn met activiteiten die goed en gezond zijn voor je lichaam en geest. Deze heerlijke ontspannen en volledig verzorgde weekenden geef ik in de mooie Brabantse Kempen, vlak onder Tilburg, ongeveer 5 kwartier rijden met de auto vanaf Den Haag.

Yoga-wandelweekend in de Brabantse Kempen
2 dagen, 1 overnachting

De door mij georganiseerde yoga- en wandelweekenden zijn geheel verzorgd met aankomst op zaterdagochtend en vertrek op zondagmiddag. Je logeert in een éénpersoonskamer met eigen douche, wastafel en toilet. Uiteraard is een tweepersoonskamer of voor meerdere personen ook mogelijk. Deze heerlijke weekenden vinden plaats bij de sfeervolle accommodatie Eigentijdserf in Westelbeers, vlakbij Hilvarenbeek. Met yoga in een mooie yogazaal of buiten in de natuur en wandelingen in de schitterende omgeving. Kijk gerust even op hun website om een indruk van de sfeer te krijgen; www.eigentijdserf.nl

Programma yoga- en wandelweekend

Aankomst vanaf 09.30 uur op zaterdagochtend. Je krijgt je kamersleutel en kunt je spullen op de kamer zetten. In één van de mooie ruimtes drinken we een kop koffie of thee, maken kennis met elkaar. Om 11.00 uur volg je een ontspannen yogales van 1 1/2 uur. Rond 12.30 uur gaan we lunchen. Na de lunch gaan we om 14.00 uur met elkaar het belevingspad (blotevoetenpad) en labyrint lopen. Rond 17.00 uur zijn we klaar en heb je tijd voor jezelf tot 18.00 uur dan hebben we een heerlijk diner. Na het diner mag je weer zelf invullen wat je fijn vindt, misschien lekker borrelen of aan de kruidenthee, kletsen met elkaar of juist stilte of vroeg naar je bed, alles is goed.

Op zondagochtend ontbijtbuffet rond 08.00 uur, daarna gaan we aan de wandel, een deel is in stilte.
Rond lunchtijd 12.30 uur zijn we terug in het centrum. Om 15.00 uur is er weer een fijne yogales en rond 16.30 uur afsluiting en afscheid nemen van elkaar. Vertrek rond 17.00 uur. Na het ontbijt lever je de sleutel van je kamer in, je spullen kan je in een bagageruimte plaatsen of alvast in de auto zetten. Omkleden kan in de yogazaal.

Kosten
De prijs voor dit complete arrangement is € 279,00.
 Heerlijk eten!
Inclusief
1 x overnachting in één-persoonskamer met eigen sanitair
1 x uitgebreid ontbijtbuffet 
2 x lunch met streekproducten
1 x diner met een 2-gangen dagmenu
Onbeperkt koffie, thee, fruitwater en koekjes
2x yogales onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde yoga-docente
2 x wandeling, waaronder een stiltewandeling, labyrint en belevingspad
Bed- en badlinnen
Toeristenbelasting
Gratis parkeren

Minimale groepsgrootte 8 personen, maximale groepsgrootte 12 personen

Exclusief
Consumpties buiten koffie, thee en water
Persoonlijke uitgaven
Heen- en terugreis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Programma

Zaterdag
09.30 uur aankomst
10.00 uur ontvangst kamersleutel, kennismaken, koffie, thee
11.00 uur yogales
12.30 uur lunch
14.00 uur belevingspad, labyrint lopen
17.00 uur tijd voor jezelf
18.00 uur diner
20.00 uur borrelen, theedrinken, tijd voor jezelf

Zondag
08.00 uur ontbijt
09.00 uur wandelen, deel van de wandeling in stilte
12.30 uur lunch
15.00 uur yogales
16.30 uur afsluiting
17.00 uur vertrek

Programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden. 

Docent

Petra Lemans


Voor wie

Voor iedereen die van yoga en wandelen houdt en toe is aan een weekendje echt voor zichzelf. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. De wandelingen zijn voor zowel beginners als gevorderden, het gaat vooral om het buiten zijn en genieten van de natuur. De wandelingen zijn over goede paden met weinig hoogteverschil. Met een normale conditie goed te doen.
 
Wandelen op de Neterselse heide

Meenemen gemakkelijk zittende (yoga) kleding, wandelschoenen of schoenen met een goed profiel, waterflesje, regenkleding. Ik breng alles mee, yogamatten, dekentjes, kussentjes etc. maar je mag ook je eigen spullen gebruiken.


Wil jij dit weekend boeken of heb je vragen, stuur dan een email naar: petralemans@ziggo.nl