Yoga-Wandel-Inspiratieweekend 2024

Data voor 2024: 18 en 19 mei, 29 en 30 juni, 13 en 14 juli.

Dit weekend van 2 dagen met 1 overnachting kan een echte opkikker zijn. Even weg uit je eigen omgeving en bezig zijn met activiteiten die goed en gezond zijn voor je lichaam en geest. Deze heerlijke ontspannen en volledig verzorgde weekenden geven wij in de mooie Brabantse Kempen, vlak onder Tilburg, ongeveer 5 kwartier rijden met de auto vanaf Den Haag.

Aankomst is op zaterdagochtend en vertrek op zondagmiddag. Je logeert in een éénpersoonskamer met eigen douche, wastafel en toilet. Deze weekenden vinden plaats bij de sfeervolle accommodatie Eigentijdserf in Westelbeers met yoga, wandelingen en inspirerende momenten.
Kijk gerust even op de website om een indruk van de locatie te krijgen;
www.eigentijdserf.nl

Programma
Start om 09.00 uur op zaterdagochtend. Na binnenkomst even "landen" met een kop koffie of thee en introductie. Om 10.00 uur gaan we naar buiten het bos in, waar we ook een kennismakingsrondje doen.
Om 11.15 uur volg je een ontspannen yogales. Rond 12.30 uur gaan we lunchen. Na de lunch gaan we om 14.00 uur een lange wandeling maken, waarvan een deel in stilte is. Rond 17.00 uur zijn we terug in het centrum en heb je tijd voor jezelf. Om 18.00 uur is het diner. Rond 20.00 uur gaan we aan de slag met inzichtkaarten. Daarna 
een ontspannen avond met een drankje, kopje thee of koffie, een fijn gesprek, of als je vroeg naar je kamer wilt kan dat natuurlijk ook. Alles is goed!

Op zondagochtend ontbijtbuffet rond 09.00 uur, daarna lopen we met elkaar het blotevoetenpad en labyrint. Om 12.30 uur weer een heerlijke lunch. Rond 14.00 uur is er weer een fijne yogales. Om 15.00 uur starten we met een mini workshop droombord maken. Om 17.00 uur is de afsluiting en nemen we afscheid van elkaar. Vertrek rond 17.30 uur. Na het ontbijt lever je de sleutel van je kamer in, je spullen kan je in een bagageruimte plaatsen of alvast in de auto zetten. Omkleden kan in de yogazaal.

Kosten
De prijs voor dit complete arrangement is € 350,00.

Inclusief

1 x overnachting in één-persoonskamer met eigen sanitair
1 x uitgebreid ontbijtbuffet 
2 x lunch met streekproducten
1 x diner met een 3-gangen dagmenu
Onbeperkt koffie, thee, fruitwater en koekjes
2 x Hatha yogales
2 x wandeling, waaronder een stiltewandeling en blotevoetenpad
1 x mini workshop droombord maken
1 x werken met inzichtkaarten 
Bed- en badlinnen
Toeristenbelasting
Gratis parkeren

Minimale groepsgrootte 8 personen, maximale groepsgrootte 15 personen

Exclusief
Consumpties buiten koffie, thee en water
Persoonlijke uitgaven
Heen- en terugreis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering


Programma

Zaterdag
09.00 uur aankomst en introductie met koffie en thee 
10.00 uur kennismaken in de natuur
11.15 uur yogales
12.30 uur lunch
14.00 uur wandelen, deel van de wandeling in stilte
17.00 uur tijd voor jezelf
18.00 uur diner
20.00 uur werken met inzichtkaarten

Zondag
09.00 uur ontbijt
10.00 uur wandelen, blotevoetenpad
12.30 uur lunch
14.00 uur yogales
15.00 uur mini workshop droombord maken
17.00 uur afsluiting
17.30 uur vertrek

Programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden. 

Voor wie
Je houdt van yoga en wandelen en je wilt ontdekken waar je op dit moment staat in je leven en wat je wilt in de nabije toekomst. Het gaat om genieten van de natuur en nieuwe energie en inspiratie opdoen. 

Docent
Petra Lemans

Coach
Sandra Vukkink-Bos

Coach Sandra en yogadocent Petra werken samen in de weekenden. Zij kennen elkaar al meer dan 45 jaar en vullen elkaar goed aan.
Petra geeft de yogalessen en begeleidt een groot deel van het weekend. Sandra gebruikt haar coachvaardigheden om er voor iedereen te zijn die een luisterend oor nodig heeft. Tijdens het programma en ook tijdens de miniworkshops (werken met inzichtkaarten en droombord maken) adviseert, stimuleert en begeleidt zij samen met Petra de deelnemers.

Tijdens de weekenden is er tussen beide dames een prettige wisselwerking gebaseerd op kennis, intuïtie en ervaring die zeker als toegevoegde waarde ervaren wordt.

Kijk voor veelgestelde vragen en antwoorden hier.
 
Wandelen op de Neterselse heide

Wil jij dit weekend boeken of heb je vragen, stuur dan een email naar: petralemans@ziggo.nl