Yoga-wandelweekend 3 dagen, 2 nachten

27-28-29 augustus 2021 is het eerst komende weekend! Er is nog plek, heb je interesse schrijf je dan in of vraag vrijblijvend informatie aan.

Een yoga-wandelweekend kan een echte opkikker zijn. Even weg uit je eigen omgeving en bezig zijn met activiteiten die goed en gezond zijn voor je lichaam en geest. Deze heerlijke ontspannen en volledig verzorgde weekenden geef ik in de mooie Brabantse Kempen, vlak onder Tilburg, ongeveer 5 kwartier rijden met de auto vanaf Den Haag.

Yoga-wandelweekend in de Brabantse Kempen
3 dagen, 2 nachten

Je gaat genieten van rust en ruimte in de Brabantse Kempen, een bosrijke omgeving vlak onder Tilburg. Ik organiseer vanaf 2021 geheel verzorgde yoga- en wandelweekenden. Aankomst op vrijdagmiddag en vertrek op zondagmiddag. Je logeert in een comfortabele éénpersoonskamer met eigen douche, wastafel en toilet, dus Coronaproof. Uiteraard is een tweepersoonskamer of voor meerdere personen ook mogelijk. Deze heerlijke weekenden vinden plaats bij de sfeervolle accommodatie Eigentijdserf in Westelbeers, vlakbij Hilvarenbeek. Met yoga in een mooie yogazaal of buiten in de natuur en wandelingen in de schitterende omgeving. Kijk gerust even op hun website om een indruk van de sfeer te krijgen; www.eigentijdserf.nl

Programma yoga- en wandelweekend

Aankomst vanaf 15.30 uur op vrijdagmiddag. Je krijgt je kamersleutel en kunt je spullen op de kamer zetten. In één van de mooie ruimtes drinken we een kop koffie of thee, maken kennis met elkaar en maken rond 17.00 uur een korte wandeling in de buurt. Na de wandeling gaan we rond 18.00 uur dineren en hebben we om 21.00 uur onze eerste yogales van het weekend.

Op zaterdagochtend gaan we ontbijten om 08.30 uur en om 09.30 uur 
gaan we met elkaar het belevingspad en labyrint lopen. Hierna gaan we lunchen om 12.30 uur. Om 15.00 uur is er een yogales. Vanaf ongeveer 16.00 uur heb je tijd voor jezelf tot het diner om 18.00 uur. Om 21.00 uur hebben we weer een yogales. Wil je nog borrelen of aan de kruidenthee, dat kan in één van de gezellige ruimtes in het centrum.

Op zondagochtend ontbijt rond 08.30 uur, daarna gaan we aan de wandel, een deel is in stilte.
Rond lunchtijd 12.30 uur zijn we terug in het centrum. Om 15.00 uur een yogales en rond 16.00 uur afronding en afscheid nemen van elkaar. Vertrek rond 16.30 uur.

Kosten:

De prijs voor dit complete arrangement is € 399,00. 
Mocht het weekend onverhoopt door een lockdown in verband met Corona of een andere onverwachte reden niet door kunnen gaan, dan wordt er een nieuwe datum geprikt. De annuleringsvoorwaarden worden je gestuurd per email als je interesse hebt om mee te gaan. Door een aanbetaling te doen van € 125,00 heb je een plaatsje gereserveerd. Het restant betaal je uiterlijk 2 weken voor aanvang van het weekend.

Inclusief:
2 x overnachtingen in éénpersoonskamer met eigen sanitair
2 x uitgebreid ontbijtbuffet 
2 x lunch met streekproducten
2 x diner met een 3-gangen dagmenu
Onbeperkt koffie, thee, fruitwater en koekjes
4 x yogales, bij mooi weer buiten
3 x wandeling, waaronder een deel stiltewandeling
1 x labyrint lopen en belevingspad
Gratis parkeren

Minimale groepsgrootte 6 personen, maximale groepsgrootte 12 personen

Geen eenpersoonskamertoeslag, met meerdere personen op een kamer kan ook.

Exclusief:
Consumpties buiten koffie, thee en water
Persoonlijke uitgaven
Heen- en terugreis
Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Programma

Vrijdag
15.30 uur aankomst
16.00 uur ontvangst kamersleutel, kennismaken, koffie, thee.
17.00 uur korte wandeling, omgeving verkennen
18.00 uur diner
21.00 uur yogales
22.15 uur borrelen, theedrinken etc.

Zaterdag
08.30 uur ontbijt
09.30 uur belevingspad (wandeling) en labyrint lopen
12.30 uur lunch
15.00 uur yogales
16.00 uur tijd voor jezelf
18.00 uur diner
21.00 uur yogales
22.15 uur borrelen, theedrinken etc.

Zondag
08.30 uur ontbijt
09.30 uur wandelen, deel van de wandeling in stilte
12.30 uur lunch
15.00 uur yogales
16.00 uur afsluiting
16.30 uur vertrek

Programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden. 

Docent

Petra Lemans


Voor wie?

Voor iedereen die van yoga en wandelen houdt en toe is aan een weekendje echt voor zichzelf. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. De wandelingen zijn voor zowel beginners als gevorderden, het gaat vooral om het buiten zijn en genieten van de natuur. De wandelingen zijn over goede paden met weinig hoogteverschil. Met een normale conditie goed te doen.

Meenemen: je eigen yogamat, een warm dekentje, regenkleding, gemakkelijk zittende (yoga) kleding, wandelschoenen of schoenen met een goed profiel, waterflesje. Wanneer je geen eigen yogamat hebt, laat het me weten.

Data in 2021:

27 t/m 29 augustus
29 t/m 31 oktober

Corona proof weekend

Jouw veiligheid en gemoedsrust staan voorop. De locatie waar de weekenden plaatsvinden werken volgens de protocollen van het RIVM: we houden 1,5 meter afstand en wanneer dit niet kan draag je een mondkapje. Dit geldt voor de deelnemers, de docent en het personeel van de locatie. Worden er onverwacht (extra) beperkingen opgelegd? Dan kun je zonder problemen wijzigen of annuleren.