Groepslessen Yoga

Onze yogalessen worden gegeven in Rijswijk, in Het Ottoburggebouw, Esdoornstraat 3a, het gebouw ligt in Oud Rijswijk tussen Kerklaan en Lindelaan.

Yoga komt van
oorsprong uit India en is eeuwenoud. Hatha yoga is de meest bekende vorm van yoga, je doet houdingen (asana's) die je lichaam sterker maken, maar ook ontspanning geven. Door middel van het beoefenen van yoga breng je balans tussen lichaam en geest. De lessen zijn bedoeld om beter te leren ontspannen, beter te leren ademen en beter te leren voelen. 
Yoga is voor mij niet op je hoofd staan, maar met beide benen op de grond.


Je hoeft niet lenig te zijn, yoga kan ook beoefend worden als je een beperking hebt of ziek bent of ziek bent geweest. Yoga is niet prestatiegericht, je kunt het niet fout doen. Je wordt wel leniger als je yoga een tijdje beoefent.

Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zal je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven. De voordelen van yoga leest u hier.

Proefles
Wil je een keer meedoen met een les, een proefles is gratis.

Lesgeld yogalessen/groepslessen
Maandabonnement *, 1 vaste les per week € 39,50, 2 lessen per week € 60,00
5 lessenkaart € 60,00
* 1 maand opzegtermijn

Inhalen

Je mag een gemiste les altijd inhalen bij alle lessen die wij aanbieden.
Ben je verhinderd of lang op vakantie en kan je niet inhalen? Dan mag je ook iemand anders jouw lessen laten volgen!

Informatie en/of aanmelden voor een proefles:
Via
Contact of bel mij op 06-38824988 of mail naar petralemans@ziggo.nl